KPZ Těškov 30.8.2015

19.09.2015 22:05

30.8.2015, poslední prázdninový víkend ,jsme vyrazily na naše první podzimní zkoušky do Těškova.

Při losování  jsem si vytáhla los č.13 ....... první místo ve třetí skupině.:-) 

Předpověď počasí........ horko,horko ,horko.Proto jsem byla ráda,že první disciplína byla "vyhledávání" kdy na louce ještě nebylo takové teplo.Gabi začala moc hezky.........prohledávala louku systematicky a získala známku 4.První napětí z nás trochu opadlo :-) Následovalo "dohledávka a přinášení pernaté"......Gabi dohledala za 34 vteřin známka 4,ale pomocná známka z přinášení byla za 2.........prý moc nad kusem váhala :-( pak jsme měly "vodění psa volné".....chůze byla v lese mezi stromy.........bez problémů za 4 :-) 

To nejhorší nás teprve čekalo......."aport v terénu"s její netrpělivostí jsem volila na řemeni....známka 3,ale opět špatné přinášení........prostě si dávala hodně na čas a kus moc "zkoumala" ;-) oprávněně jsme dostaly známku 1! A zase nad námi visel strašák II.ceny :-(

Pokračovaly jsme "přinášení vlečené srstnaté"......vlečku králíka Gabi vypracovala úžasně,jen si zase rozmýšlela přinášení,proto jsme dostaly za 3.

Poslední dvě disciplíny"přinášení vlečené pernaté".......vlečka vypracovaná z poloviny a zbytek Gabi dohledala......známka 3 a "přinášení kachny z hluboké vody"jsme neriskovaly a šly jsme na řemeni proto známka 3.

 

To naše "prokleté" PŘINÁŠENÍ :-( nás hodilo zase do II.ceny

Gabi Gabi......musíme se polepšit :-) :-)